Д-р Марияна Сирачева проведе в София - Sopharma Business Towers ЛЕКЦИЯ И ПРАКТИЧЕСКИ КУРС

Д-р МАРИЯНА СИРАЧЕВА проведе в София - Sopharma Business Towers ЛЕКЦИЯ И ПРАКТИЧЕСКИ КУРС на 28.10.2023 ,организирани от фирма “Инфодент”

Темата беше:

“СВСТ навигирана ендодонтия и стратегии за лечение на лезии с надкритичен размер-НЕХИРУРГИЧЕН ПОДХОД”

Лекционната част премина при изключителен интерес.
Денталните специалисти останаха особено впечатлени от НОВАТОРСКИЯ ПОДХОД за биологично ориентирана ендодонтия с високите технологии ,съчетан с комплексна терапия и хомеопатично лечение. 

“Лекторът д-р Марияна Сирачева завладя вниманието на участниците с много клинични случаи, успешно решени с иновативни биологични методи ,дългосрочно проследени във времето. Д-р Сирачева се оказа “ЯВЛЕНИЕ” в българската ендодонтия. Тя успешно съчетава клиниката с хомеопатия и постига сигурни и дълготрайни резултати. Не спести нищо от знанията си пред участниците,а напротив ,представи ПРОТОКОЛИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ по метода,който тя използва. Всички нейни курсисти са много впечатлени и очакват следващото ниво на обучение”

Галя Начева-Управител на фирма ”ИНФОДЕНТ”

Имаше демонстрация на анализ на СВСТ в трите равнини с измервания на кистозна лезия в трите равнини ,с експанзия в максиларния синус и лизиране на пода му ,измерване ъгъл на крив коренов канал ,както и визуализация на калцификати ,дентикли и лизиран коренов връх, хипертрофия на синусната лигавица - т.е. одонтогенен максиларен синуит. Всички тези сложности бяха в един клиничен случай. Беше демонстриран оздравителен процес със възстановен под на максиларния синус 4 месеца след лечението,както и СВСТ -1 година след лечението. Пълният оздравителен процес беше доказан със СВСТ РАI по Оrstavik преди и след лечението"

Клиничните случаи ,които д-р Марияна Сирачева показа, бяха сложни лечения на зъби с периапикални лезии с надкритичен размер (находки,подобни на кисти )- в максиларния синус и в мандибуларния канал -с размери 14mm,21mm,11mm- успешно излекувани напълно с иновативния биологичен метод и с проследяване от 1до 5 години след лечението. 

ОТЗИВИ от участници: 

Д-р Кармела Брусарска: 

"Прекрасно и много полезно! Препоръчвам!"

Д-р Кармела Брусарска (София) за курса:

"Много полезен курс! Прекрасен лектор! Препоръчвам!"

Д-р Илка Котакова (София) : 

"С радост бих се включила в следващи събития  с д-р Сирачева!! Благодаря за срещата!"

Д-р Илка Котакова:

"Много интересен, полезен и забавен ден! Д-р Сирачева е прекрасен , вдъхновен лекар и лектор! Неинвазивно , щадящо и с много внимание и търпение прави чудеса! "

Д-р Лъчезар Ралев (Бургас):

"Поздравления за цялата подготовка и организация ! Събитието беше изключително професионално и запомнящо се ! 
Пожелавам ви много нови аспекти в биологичния подход към ендодонтията. 
Респект

Д-р Радина Събчева-V Clinic - София
“Здравейте и благодаря много за изпратените снимки. Курсът беше изключително полезен и ще се радвам да посетя и други ваши лекции през 2024г за още знания.
Спорна работа и до нови срещи!”

Д-р Камелия Генчева-София

“Информацията беше достъпно поднесена. Най- важното за мен беше , че са ваши случаи и ни разказахте лечебният си протокол. Най- мразя лекции с рекламна цел на определен продукт и никаква клиника.
Бъдете здрава, останете лекар за пациентите си и до нови срещи"

Д-р  Дияна Хърватова-София 

“Благодаря Ви! 
Беше интересно. 
Повече клинични случаи и по- събрано предаване на информацията.
Бяхте мила и отзивчива. У мен създадохте желание за усъвършенстване.

Д-р Марияна Сирачева изказва най-сърдечна БЛАГОДАРНОСТ на всички колеги ,които пренебрегнаха почивката си и участваха в лекцията и курса ,както на организаторите -Фирма Инфодент и на всички, които помогнаха това събитие да се осъществи!

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

Двудневен лекционен и практически курс: 

10 и 11 февруари 2024 г

24 и 25 февруари 2024 г

Темата ще бъде обявена допълнително. 

Очаквайте през м.март лекция: “ ХОМЕОПАТИЯ В ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА”

Заповядайте да се заредите с ентусиазъм, с нови знания и умения за една модерна ендодонтия!