Естетична дентална медицина

ЕСТЕТИЧНИ ПЛОМБИ

Целта на зъболекарите в Дентална клиника Ендодент, е да създадат естетични възстановявания на вашите зъби, които да бъдат дълготрайни във времето. Затова използваме най-новите и биологични методи на лечение и най-качествените материали на водещи световни марки. За нас е важно манипулациите да преминат безболезнено и вие да се чувствате комфортно при нас. Ние като добри зъболекари гарантираме качеството и се стараем нашите възстановявания да задоволят както функцията, така и естетиката на зъба. Нашите зъболекари се отнасят с внимание към всеки детайл:

  • Правилни междузъбни контакти
  • Точно цветооформяне
  • Пресъздаване на анатомичните структури на зъба
  • Правилни контакти със зъбите антагонисти
  • Перфектна полираност и гладкост

ИЗПОЛЗВАМЕ КОФЕРДАМ

За да бъдем абсолютно екзактни в изолацията на зъба от слюнката и микробите в устната кухина, използваме кофердам. Това е нов стандарт в съвременната дентална медицина и всеки добър зъболекар го използва. Представлява латексово платно, което се опъва около зъба и се закрепва за него с метален пръстен.Така постигаме абсолютно суха зъбна повърхност, което е задължително условие за отлична връзка между пломбата и зъба, а това ни дава дълготрайност на пломбите.

Зад кофердама /платното/ цялата устна кухина остава предпазена от отпилки и инструменти по време на нашата работа. Така вие сте изцяло защитени.