ХОМЕОПАТИЯ В ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА - ПЪРВО НИВО

Първият по рода си лекционно-практически курс:

"ХОМЕОПАТИЯ В ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА" - ПЪРВО НИВО 

премина вчера, 17.02.24 в гр. Бургас с лектор Марияна Сирачева

БЛАГОДАРЯ на всички колеги за доверието към мен и ентусиазма, с който се включихa,

за да получат нови знания ИЗВЪН КОНВЕНЦИОНАЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ в денталната медицина и

да се възползват от безценния опит на моята 10- годишна практика с Клинична хомеопатия!

За всички, които не успяха да се включат, предстои ново издание:

“ХОМЕОПАТИЯ В ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА “ - Първо ниво - ОСТРА ПАТОЛОГИЯ:

гр. София - 16 март

РАННО ЗАПИСВАНЕ - до 25 февруари

Щастлива съм, когато толкова много колеги поемат по пътя на хомеопатията, за да прилагат ХОЛИСТИЧНИЯ ПОДХОД, известен още от времето на Хипократ за единство между болест, болен човек и лекарство. Пожелавам им много доволни пациенти и интересни клинични случаи, в които умело да лекуват, овладявайки това ново лечебно изкуство! Всички колеги винаги ще получат моята подкрепа и след приключване на курса, за да се чувстват сигурни в леченията си!
Все повече пациенти желаят лечение с хомеопатия, защото то е надеждно, безопасно, без странични ефекти и персонализирано. Хомеопатията е неразделна част от съвременната медицина.
МОЯТА МИСИЯ е да давам своите знания по Клинична хомеопатия заедно с ИНОВАТИВНИТЕ методи на лечение в денталната медицина ,които прилагам в Дентална клиника “ЕНДОДЕНТ”. Показах интересни и трудни клинични случаи в ендодонтията, хирургията, при остри възпалителни процеси, болковия синдром, алергичните и тревожните пациенти, хомеопатични медикаменти и схеми за превенция и лечение.
БЛАГОДАРЯ на всички ,които помогнаха това ново по рода си обучение да стартира!
Станете част от нашата общност на дентални лекари - хомеопати, за да дадете на своите пациенти най-мекото и нежно, най-надеждното и безопасно лечение на своите пациенти!