За Д-р Сирачева

Във века на високите технологии, съвременната стоматология непрекъснато се развива. На световния пазар се налагат нови материали, медикаменти, инструменти и апаратура. В световната дентална медицина се налагат изцяло нови концепции и методики за лечението на болестите в устната кухина. Бурно развитие претърпява и естетичната стоматология. Всичко това изисква изцяло нов, комплексен подход при планирането и качественото изпълнение на денталното лечение.

Огромният опит и рутината, натрупани в резултат от дългогодишната практика (повече от 25 години), ми дават самочувствие и увереност, но днес това не е достатъчно. За да бъде в крак с времето, съвременният дентален лекар трябва непрекъснато да се обучава и усъвършенства, да си „сверява часовника”, като посещава курсове, семинари, конгреси и т.н.

Аз насочих усилията си в овладяването на тънкостите в областта на ендодонтията и естетичната стоматология. Убедена съм че качественото кореново лечение и перфектното възстановяване, са взаимно сварзани и гаранция за вашата красива усмивка.

С отношението и работата си съм спечелила доверието на стотици пациенти.

Вярвам, че ще спечеля и вашето.

С уважение: д-р Сирачева

Сертификати Ендодонтия - кликни тук

Сертификати По естетична стоматология - кликни тук 

Сертификати по пародонтология - кликни тук 

Сертификати по лазер терапия- кликнете тук

Сертификати други конкреси и симпозиуми - кликни тук